tisdag 2 april 2013

Tips & Tricks

Guide till att ge en kvinna en fontänorgasm!


1. Först måste tjejen vara riktigt upphetsad.

2. När fittan är uppvärmd och riktigt våt för du in ett eller flera fingrar med handflatan uppåt (om tjejen ligger på rygg). Antal fingrar är såklart beroende på vad tjejen tycker om).

3. Väl inne i fittan ska du känna en skrovlig yta på ovansidan mot magen till.
Nu har du nästan hittat rätt!
Precis vid slutet av denna skrovliga yta sitter ungefär g-punkten.

Om du är tjej och gör detta själv lär du känna när du träffar din g-punkt. Är du kille kan du fråga din partner när det känns rätt.

4. När g-punkten är hittad vickar du dina fingrar uppåt och slår till g-punkten med fingertopparna med en jämn takt.

I början kan ni börja med att vara lite försiktiga med "fingertoppslagen", för att sedan ta i allt mer! Ni ska inte vara rädda att ta i, då detta kan behövas för en orgasm. (Man kan ta i rätt mycket)

Det bästa är att partnern berättar under tiden om man ska ta i mer eller mindre.

5. När orgasmen närmas känner man hur hela fitthålet fylls med vätska. Kvinnan känner då också en känsla utav att vara kissignödig.

Nu kommer konsten att tjejen måste vara avslappnad och ha i tanken att det är inget urin, det är den omtalade fontänen som är påväg!

6. När tjejen väl är tillräckligt avslappnad och lärt sig släppa den kissignödiga känslan kommer den efterlängtade sprutorgasmen som tar henne till månen & tillbaka.


Kom ihåg:

* Lyckas man inte första & andra gången, ge absolut inte upp, jag lovar att det kommer en vacker dag.

* Tjejen kan få en g-punktsorgasm utan sprut.

* Kommer olika mycket vätska från gång till gång.

* Sprutet kommer när tjejen släpper den kissignödiga känslan. Det "riktiga" sprutet kommer från urinröret och är inget urin.

* Vätskan som fyller fitthålet kan man få ut trots att inget sprut kommer från andra hålet. Även detta tycker jag klassas som en fontänorgasm.



Detta är en guide efter personliga erfarenheter.
Linda var helt säker att hon var en av dem som inte kunde få den omtalade fontänorgasmen. Efter ett långt förspel en kväll med mycket dirtytalk och mycket pullande med mina fingrar kom den helt utan förvarning :).

Jag är helt säker på att alla kvinnor där ute kan få en fontänorgasm om dem är tillräckligt kåta, avslappnade och med rätt teknik.

Hoppas att denna information är till hjälp för er alla där ute som vill uppnå orgasmen som tar dig/kvinnan till månen och tillbaka!
Ni kan ju skriva en kommentar om hur det går för er!


(Två busiga videoklipp från gårdagens mys kommer att komma upp senare. Ett klipp där vår sexiga Linda njuter med hjälp av sin Mr. Rabbit dildo, och ett klipp där hon får en mysig blöt orgasm med hjälp av mina två fingrar ;)

// Simon

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar